Γνωρίστε την DS Transport Solutions

Κάθε φορτίο φτάνει στον προορισμό του

Αξιοπιστία, πείρα και εξειδίκευση στις διαμεταφορές και διεθνείς μεταφορές σε Ελλάδα και Ευρώπη κατατάσσουν την DS Transport Solutions ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες οδικής μεταφοράς νωπών, κατεψυγμένων και ξηρών φορτίων. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο με κορυφαίους συνεργάτες καλύπτουμε ένα ευρύ πλήθος δρομολογίων για κάθε τύπο φορτίου. Με την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και την προσωπική εξυπηρέτηση για όλες τις ειδικές απαιτήσεις μιας μεταφοράς να αποτελούν συνώνυμα των υπηρεσιών μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το φορτίο σας θα φτάσει προγραμματισμένα και με ασφάλεια στον προορισμό του.

Αξιόπιστοι συνεργάτες

Γνωρίζοντας σε βάθος τις απαιτήσεις για την ασφαλή οδική μεταφορά προϊόντων νωπών, κατεψυγμένων και ξηρών φορτίων, έχουμε αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μαζί με έναν ολοκληρωμένο στόλο οχημάτων με σύγχρονα φορτηγά και ψυγεία για κάθε τύπο φορτίου. Εργαζόμαστε αποτελεσματικά και με ταχύτητα, εξασφαλίζοντας την άριστη διεξαγωγή ενός δρομολογίου για την ασφαλή μεταφορά του φορτίου σε άριστη κατάσταση και στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα. Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα να παρέμβουμε χωρίς καμία καθυστέρηση απέναντι σε οποιοδήποτε απρόοπτο, διαθέτοντας μεγάλη πείρα, την απαραίτητη δικτύωση και όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης.

Ανοδική πορεία και συνεχίζουμε

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2013 από τον Σπυρίδων Κούση, έμπειρο και καταρτισμένο στέλεχος στον κλάδο των μεταφορών, που διαθέτει ο ίδιος αλλά και η ομάδα του, καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακό λογισμικό και καθιερώνοντας 24ωρο service & customer care προς τους πελάτες μας, πετύχαμε στο τέλος του πρώτου μόλις έτους των εργασιών μας, τζίρο 1,87 εκ. ευρώ, πραγματοποιώντας 680 μεταφορές. Τον Μάρτιο του 2015, η εταιρία επεκτείνεται στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Τον Αύγουστο ιδρύεται η DS Transport Solutions BG Ltd με έδρα τη Σόφια. Το 2015 κλείνει με σχεδόν διπλασιασμό του τζίρου: 3,58 εκ. ευρώ και 1.159 μεταφορές. Το 2016 η ανοδική πορεία συνεχίζεται: ο τζίρος φτάνει 3,6 εκ. ευρώ και 1.220 μεταφορές. Παρά την κρίση, οι αποτελεσματικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών μας, εξασφαλίζοντας σταθερή πορεία ανάπτυξης και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Το 2017 επιτυγχάνεται τζίρος 4,5 εκ. ευρώ έχοντας πραγματοποιήσει 1.567 μεταφορές και το 2018 5,2 εκ. ευρώ με 1.752 μεταφορές αντίστοιχα.

ζητηστε προσφορα σημερα

Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας